Cautare

886 de rezultate pentru "ana stan" (2.99 secunde)
PNL ii supune atentiei ministrului de Interne un lucru pe care fi trebuit deja sa-l stie, si anume ca procesul de desecretizare si transfer al dosarelor aflat in desfasurare nu necesita niciun act normativ, singurul care a sustinut asa ceva fiind deputatul PSD Ion Stan.
Primarul comunei, Iulian Florea, a anuntat ca va depune si o plangere penala impotriva secretarului institutiei, care a inregistrat documentele depuse in numele consilierilor Traian Stan si Nicu Dicu.
Printre liberalii care au mai aparut ieri la Scoala de Vara s-au numarat consilierul judetean Victor Manea, consilierul local Victor Radulescu, seful TNL Constanta, Ionel Spataru, adjunctul Agentiei Domeniilor Statului, Adrian Stan, secretarul de stat Nicolae Buzdun, iar ca oaspeti reprezentanti de peste Prut ai Aliantei Moldova Noastra.
Alaturi de jurnalisti au participat presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, insotit de sotia sa, Cristina, liderul PNL Bucuresti, Ludovic Orban, senatorul Puiu Hasotti, deputatul George Dragomir, consilierul premierului, Marius Oprea, consilierul judetean Victor Manea si Adrian Stan de la Agentia Domeniilor Statului.
Din partea PSD Constanta au fost ieri prezenti primarul Radu Mazare, presedintele organizatiei judetene, Nicusor Constantinescu, presedintele Consiliului Judetean, deputatul Alexandru Mazare si viceprimarul Gabi Stan.
CJ vrea sa faca un credit in valoare de 447 de miliarde de lei vechi in acest sens”, a declarat consilierul judetean liberal Costache Stan.
senatoarea Norica Nicolai si viceprimarul municipiului Neculai Stan. Desi "pedepsit" prin suspendare din functie pentru simpatia sa pentru platformisti, fostul presedinte Gheorghe ßtefan si-a exprimat clar dorinta de a ramane in PNL, optiune aprobata cu ingaduinta si de senatoare.
Acestei pozitii i s-a alaturat si secretarul Comisiei SRI, vicepresedintele PSD Ion Stan, care a declarat ca presedintele Basescu avea dreptul sa primeasca de la Servicii date cu relevanta despre componenta economica a sigurantei nationale, dar nu avea voie sa foloseasca public aceste informatii.
Comisia parlamentara de control a activitatii SRI i-a solicitat joi directorului Serviciului Roman de Informatii, George Maior, suspendarea din functia de director prim-adjunct al Serviciului a lui Florian Coldea, pe timpul anchetei asupra presupuselor presiuni exercitate asupra unor judecatori ai Curtii Constitutionale, a declarat secretarul comisiei, deputatul PSD Ion Stan.
La randul sau, secretarul Comisiei, deputatul Ion Stan, a declarat ca parlamentarii vor prezenta raportul preliminar referitor la biletelele lui Coldea.
Social-democratul Ion Stan infirma insa informatiile aparute in presa conform carora ar pregati alaturi de alti colegi revenirea lui Adrian Nastase la carma partidului.
Totodata liderul taranist spune despre candidatul Alternativei Ecologiste, Marius Stan, ca are o singura prioritate - propria lui afacere, echipa de fotbal Otelul Galati - fiind de parere ca acesta ar fi si un "primar navetist", deoarece nu locuieste in Galati.
Astfel, dupa doar un mandat la carma orasului, primarul liberal Gheorghe Zamani pare dispus, ba chiar usurat, sa cedeze in sarcina sefului Administratiei Domeniilor Statului, Adrian Stan, "corvoada" candidaturii.
Primul care s-a inscris, in octombrie, in mod oficial, in cursa pentru fotoliul de edil sef este presedintele Clubului Otelul, Marius Stan, candidat din partea Partidului Alternativa Ecologista (PAE) din Romania.
Surse din PSD sistin ca singurul care si-a aratat reticentele fiind vicepresedintele Ion Stan, care a lansat ipoteza ca un astfel de scenariu ar putea fi o capcana intinsa de presedintele Traian Basescu.
"In orice caz, am senzatia ca, la alegerile locale, dusmanul primarului Dumitru Nicolae nu o sa fie nici Marius Stan, nici candidatul Partidului Democrat Liberal, ci internetul", a conchis Tupilatu.
La PAER, Marius Stan s-a suparat pe Ion Stefan, nu mai candideaza pentru ca Ion Stefan nu a reusit sa inscrie Partidul la Tribunalul Bucuresti, iar el s-a simtit ofensat (n.r.
Candidatul multiplu Cel mai implicat partid s-a dovedit a fi in aceastã saptamana Partidul National Liberal, care, pe langa organizarea anuala a Galelor PNL si-a lansat si candidatul pentru Pimaria Galati, in persoana lui Marius Stan.
Mai mult decat atat, demisionarii spun ca toata aceasta lipsa de comunicare din cadrul partidului s-ar fi acutizat in momentul in care o parte din PIN Galati a participat la conferinta in care vicepresedintelele PIN, Lavinia Sandru, si-a aratat sustinerea lui Marius Stan pentru Primarie, alaturi de reprezentantii Partidului Alternativa Ecologista, toate acestea in condiþiile in care PIN Galati isi stabilise deja candidatul in persoana lui Valentin Cojocaru si informase si conducerea centrala asupra acestui aspect.
Pe Gabi Stan il voi detasa undeva pe la un departament de cultura, iar in locul lui il voi numi viceprimar pe consilierul local municipal Danut Moisoiu, pentru ca mi-a placut de mult de el, de cand faceam impreuna politica in PD".
google-analytics.com